onsdag 23. mars 2016

Ovnsbakt ostekake

Mmmmm.....
Jeg har en blogg favoritt som jeg har funnet gjennom instagram. Hun heter Elin, og driver bloggen www.krem.no
 
Jeg har alltid vert driiiitdårlig på kjøkkenet, men etter at jeg begynte å bruke hennes tips og oppskrifter fra bloggen hennes så har jeg ikke mislyktes en eneste gang!!!
 
I dag var intet unntak, her om dagen la Elin ut en ostekake... bakt i ovnen.... oooh, jeg elsker jo den type kaker så denne måtte jeg prøve :)
 
 
Kaken ble kjempe god og frisk, med en litt fastere kremet konsistens. Anbefales. Så var den så lett å lage....
Utenom Philadelphia ost så var det ting vi hadde i huset fra før.... d liker jeg når en ikke trenger sånne "rare" ting i matlagingen...
 
 
 
Når jeg har dårlige perioder, så er ofte kjøkkenet min redning, da kan jeg bake litt.... det er lett arbeid som golder meg bissi samt det blir ikke for tungt for kroppen og hodet....
 

 
 
Så jeg har bakt litt i det siste.... det er godt å klare å gjøre litt når en føler at en egentlig ikke klarer noe...
 
Jeg pyntet kaken med marsipan egg og en figur jeg laget i sukkerfondant :) skulle vere en påskehare, men usikker på om d ble en mus med lange ører.... hahahaa....
 
 
 
 
 
Serverte med jordbær :)

 
PS.... la du merke til det fine veggordet i stål??? det kjøpte jeg hos www.lille-bille.no/ i Flekkefjord. Jeg bestilte i nettbutikken deres, nok en butikk jeg har funnet via instagram.... instagram ass... jeg liker det!!
 
Har dere en fin påske...??? ungene er på en liten ferie og jeg og mannen har litt tid for oss selv.... marspian, kaffi og påskekrim.... ah... perfekt!! trenger ikke mer enn en britisk krim jeg så er påsken helmaks for min del.
 
-Klems Diana-


1 kommentar:

  1. Jeg skjønner ikke deg å mat laging (haha) for du er jo så flink. Den ene perfekte bursdags kaka og andre kaker tryller du frem. Kjempe flott. Denne ser litt mere ut som amerikansk ostekake. Yummy!!!! Lise

    SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer, både ris og ros :) Håper du har hatt eit hyggelig besøk på bloggen min, kom gjerne igjenn :)
Har dessverre måttet lage ordbekreftelse på bloggen etter jeg mottar opptil 60 spams hver dag :( håper dere tar dere tid til en kommentar og to fordet! :)