fredag 20. november 2015

Juleklær til gutter!

I dag har jeg og gutta hatt photoshoot.... jeg har kontroll på interiørbilder og vet hva jeg "driver med", men når det kommer til levende vesen i fart.... der stopper det helt opp... men jeg har nå prøvd meg litt da!
 
Fikk pakke i posten fra Polarnopyret i går... jeg digger klærne og håpet selvfølgelig at guttene også gjorde det :)
 
Og dersom dere ser på bildene så sier vel resultatet seg selv!!!
 
 
Anton elsker og pynte seg. Dersom han hører rykte om en fest er han raskt på farten i skapet der festklærne henger og drar frem. Er en mester til å matche klær og har en kjempe persolighet. :)
Han elsket denne outfiten!! Skoene han har på seg kjøpte han selv på loppemarked i hørt for 20 kr.... er ikke hvem som helst på 4 år som ber om festsko på loppis!! fineste Anton :)


 
Er det bare meg eller ligner han litt på han gutten i Stuart Little?? :) LOL... :)
 
Marcus er en særing, er opptatt av klær, men det viktigste er at jeansene er stramme!!! Til min store fortvilelse.... jeg leter meg i hjel etter stramme bukser som er lange nok i beina!
Disse slim fit buksene var helt topp. OG med stretch!! Første han sa når han tok de på var woooow... disse var mjuke!
 


 

 
Siden Marcus ble født han har elsket å stå forann kamera.... han poser og poser... lever seg liksom inn i en rolle når han blir tatt bilder av.... jeg syns han er kjempeflink... :)
 
Jeg elsker den rutete amerikanske stilen.... disse klærne var kule samtidig fine! Elsker at tversoversløyfene er røde!
 
 
Wilma har kjole fra samme merke. :) skoene har hun stjålet fra bestemoren sin.... de er altfor store, men hun rusler rundt i dem... alltid! Se Mamma... jeg er Minnie :)
 
Mer bilder av Wilmas klær kommer... hun har også kjole i samme stoff og farger som gutta. Jeg syns det e så koselig når alle 3 er like.... må nytte på nå menst de er små, er nok ikke mangen årene for å vere like er helt teit... :)
 
Håper dere fikk litt tips.... er aldri vanskelig å finne penklær til jenter, men gutter er ofte vanskelig! Syns det er veldig gøy at polarnopyret har størrelser fra pitte liten til stor gutt, så lillebror og storebror kan ha likt :)
 
Besøk nettbutikken til Polarnopyret HER
 
RÅFIN julekolleksjon!! julegensere har de også! Jeg elsker julegensere!
 
-Klems Diana-
 
Sponset innlegg
 
 
 
 
 
 


1 kommentar:

  1. Så flotte barn! Flink til å ta bilder også! Lise

    SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer, både ris og ros :) Håper du har hatt eit hyggelig besøk på bloggen min, kom gjerne igjenn :)
Har dessverre måttet lage ordbekreftelse på bloggen etter jeg mottar opptil 60 spams hver dag :( håper dere tar dere tid til en kommentar og to fordet! :)