tirsdag 29. desember 2015

Nyttår i FJOR!

I fjor hadde jeg en av mine fineste nyttårsaftener noen sinne.... vi var med mamma og pappa til maten og etter maten hadde vi besøk av venner og hadde disco og snæcks i stua :)
 
Jeg begynner med stylinga i stua....
 
hadde for anledningen laga 2015 tall.... syns det er så gøy å pynte til ulike anledninger :)
 
Tallene laga jeg av en papp-eske, alumimiums folie og litt tape. :) de veier ingenting så kan lett festes på veggen med dobbeltsidig tape. :)
 
 
I stua hadde jeg også laget til eit kake/snæcks bord....
 

 

 
Borddekning.... :)
 
 

 

 
 
Jeg elsker å bruke gull og sølv sammen!! noe som går igjenn her i år også....
Syns det er kult å bruke masse klokker som styling på nyttåraften... alle teller jo ned til kl 12 :)
 
I år blir neppe nyttårsaften like fancy... jeg skal nok skrape sammen noe.. men .... jeg har hatt en ille jul.... må hvile heeeele tiden og finnes ikke mye energi i kroppen.... i år skulle vi egentlig til mamma og de på nyttårs, men vi flytter hele festen ut hit for jeg orker ikke ut av huset akkurat nå. Jeg bruker så mye energi på å gå ut at jeg har da ikke mer til å klare hele kvelden og ender mest sannsynlig i sengen lenge før festen er over. Så da holder vi oss her så satser jeg på at energien holder, og gjør den ikke det så kan jeg bare hvile innimellom. :)
 
Håper på at 2016 blir bedre... målet mitt for 2015 var å komme tilbake i jobb, følte jeg var bedre i sommer, men så kom høsten og  desember og jeg er tilbake ved start.... eller.... jeg er jo egentlig ikke det?? for denne gangen vet jeg at det er jo bare å vere tolmodig så kommer jo energien.... og gjøre så godt jeg kan så vil det komme seg.... 3 steg frem.... 1 tilbake.... det betyr jo at de 2 stegene er jo i alle fall 2 steg... :) gidder ikke sette meg mål i 2016....
 
Håper dere ble inspirert til deres nyttårsfest!!
 
-Klems Diana-
 
 
 
 
 


2 kommentarer:

  1. Tusen takk for inspirerende innlegg! Så fint du hadde ordnet det. Forstår at energien ikke er der nå, og det er ikke godt, men jeg ønsker deg alt godt for 2016 og videre. Ser du har blogget i 4 år. 1.januar har jeg også gjort det. Veldig kjekt å samle og kunne se tilbake. Angrer ikke på at jeg startet, selv om aktiviteten går opp og ned.

    SvarSlett
  2. Så nydelig, og så mange gode ideear. :)

    God ide å flytte samlinga til dåke så er du fri til å finne roen når du har behov for det. Håpar dåke får ein koselig kveld sammen.

    SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer, både ris og ros :) Håper du har hatt eit hyggelig besøk på bloggen min, kom gjerne igjenn :)
Har dessverre måttet lage ordbekreftelse på bloggen etter jeg mottar opptil 60 spams hver dag :( håper dere tar dere tid til en kommentar og to fordet! :)