fredag 2. august 2019

Postkort fra Ebeltoft!

Vi har akkurat kommet hjem fra ferie... lastet akkurat opp bildene fra kameraet mitt.
 
Og de bildene jeg tok i Ebeltoft synes jeg ble så fine at jeg ville dele de med dere.
 
Jeg er IKKE fotograf og har ikke peiling på verken Photoshop eller annet.... så ikke døm meg for hardt da :)
 
I mine øyne (og hjerte) fikk jeg fanget det perfekte lyset :)
 
 
Kom ut fra hotell rommet vårt og så DETTE lyset :)

 
Da måtte både jeg og Marcus hente kameraene våre!


 


 
Jeg elsker blomstene som vokser overalt i Danmark.... det er tydelig på frodigheten og på blomstringen at de har hakket bedre klima enn oss!!
 
Vi tuslet oss så inn til sentrum og brygga....
 


 
SÅ vakkert altså!!
 
Så en veninne gjeng som badet.... måtte ta bilde...
 

 
Denne kvelden var så fin.... tror jeg kommer til å huske den for alltid. :)
 
Her fikk jeg alle 3 ungene på eit bilde....
 
 
Gullungene mine!!
 
Hva syns du om bildene??
 
-Klems Diana-
 
 
 


2 kommentarer:

 1. Hei alle sammen, jeg heter Aisha Sadat, jeg er gift i 20 år med mannen min, og vi har to sønner, eldste en 16 år og yngre er 11 år. Mannen min elsket meg veldig, men det ble til et punkt da han engasjerte seg i en affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte endret holdningen hans til meg og barn seg, den sene han kom fra jobb fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20-års bryllupsdag i mars holder jeg meg borte fra sex da vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, 15 dager før bryllupsdagen, tilsto han at ja, han hadde sex med sin kollega.
  Han brakte henne i sengen min da jeg var ute på jobb, det betyr at følelsene mine var helt ubrukelige for ham, min mentale tilstand er full av kvaler, jeg tror jeg ikke kan glemme og gjenopprette smertene, denne kvinnen hadde full kontroll over henne og jeg har aldri ønsket å gjøre det med vold, hun vil vinne over meg når hun er skilt, hun sa at hun var sjalu på forholdet vårt, og hun vil ødelegge meg ved å ta mannen min. Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavebeslag, for det første trodde jeg aldri på denne cast-rettskrivningen, men jeg må prøve den før jeg kom over PROFET NOSA UGO-e-posten på internett om hvordan han har hjulpet så mange mennesker med å få eksen tilbake og hjelpe til med å fikse forholdet og gjøre folk glade i forholdet og noen andre historier om åndelig sykdom og mer.
  Jeg forklarte situasjonen min for ham, og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og i løpet av 7 dager kom han tilbake for å be om unnskyldning, og det var bare et mirakel for meg. Jeg er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min nå er med meg igjen og at han nå er forelsket i meg som aldri før.
  Trenger du hjelp i forholdet ditt som å få tilbake mannen din, kona, kjæresten, kjæresten, vinne lotterier, urtemedisin mot sykdom, HIV, kjønnssykdommer, astma, leddgikt, feber, hjerneslag eller noen form for sykdom, åndelig problem , Jobfremmelse, seere som leser innlegget mitt som trenger hjelp til livsutfordringer, bør kontakte PROPHET NOSA UGO, og du vil være glad for at du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvarSlett
 2. Jovisst er du fotograf, og en dyktig en også. Med slikt øye for motiv og "timing" er du absolutt en som kan glede andre med bildene du deler.
  Fortsett bare du med det du gjør.
  Vennlig hilsen fra meg.

  SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer, både ris og ros :) Håper du har hatt eit hyggelig besøk på bloggen min, kom gjerne igjenn :)
Har dessverre måttet lage ordbekreftelse på bloggen etter jeg mottar opptil 60 spams hver dag :( håper dere tar dere tid til en kommentar og to fordet! :)