mandag 25. januar 2016

NINJA-GOOOO.....

Denna dagen har vi venta lenge på....
 
endelig 5 år!!!!
 
 
 

 
Hovedkaken.... ninjagoooo.... kjøpte ferdig hvit og dort fondant og gul farge jeg miksa inn i hviten... :) super lett og det gjør ingenting om fondanten/underlaget ikke er slett... :)

 
Lets disco...

 
sjokoladekake stykker med fondant oppå, de knottene oppå "lego-brikken" er nonstop :) disse lager en dager på forhånd, mye lettere å jobbe med når de har tørket. de blir mykere når de blir klistret på sjokoladekremen på kaken. Fest nonstopen til fondanten ved å bare ta litt vann på nonstopen, da klistrer den seg fast :)

 
Kjøpte på forhånd silikon former på ebay. Billig og greit. :) kjøpte bare lys kokesjokolade og putta oppi. Jeg bestilte fra ebay UK, da kommer varene som oftest på en uke. :)

 
bygget klosser av duplo for å gjøre kakebordet mer spennende.

 
laget eit giga 5 tall av papp, dekorerte med ark fra eit ninjago magasin. puttet i lyslenke-pærer fra en gammel lyslenke og puttet inni fairy-lights.


 
 
 
Ballongene i taket er vanlige gule ballonger jeg skrev ut ninjago fjes på og printet ut og tapet på ballongene. Lagre fjeset og skriv ut :)

 
Lånte noen lego oppbevaringsbokser og brukte dem til ostepop skåler. :)


 
Skrev også ut logoen til ninjago på gule ark og limte på flaskene.
 
 
Her er bildet så du lett kan lagre og skrive ut selv :)
 
 
Veldig enkel, billig og kul bursdag... skal ikke alltid så mye til :)
 
Anton var såååå fornøyd med bursdagen. :)
 
 
 
Disse tipsene er enkle å bruke til andre bursdager også.... Google, lagre, print og lim.... :) ikke er d bare billig, men en får en bursdag ingen andre har :)
 
Ha en fin fin ny uke kjære lesere.....
 
-Klems Diana-
 
 


1 kommentar:

  1. Hej Diana :) Hvordan har du fået ballonerne til at sidde fast i loftet?? Jeg skal holde barnedåb for min søn på søndag og jeg synes det er en cool ide med ballonerne som ser ud som om de svæver! Men hvor får man helium!? Det er så dyrt! :) Hilsen Marie Louise fra Danmark

    SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer, både ris og ros :) Håper du har hatt eit hyggelig besøk på bloggen min, kom gjerne igjenn :)
Har dessverre måttet lage ordbekreftelse på bloggen etter jeg mottar opptil 60 spams hver dag :( håper dere tar dere tid til en kommentar og to fordet! :)