fredag 8. april 2016

Jeg elsker MAT!

Jeg elsker MAT....og de siste månedene har jeg laget mye mat.... spesielt kaker og desserter og bakverk... Dette har ført til at denne kroppen på 2 år har blitt 7 kg tyngre.... nå har jeg bikka over 70 kg's grensa.... og den bestemte jeg meg for at jeg aldri igjenn skulle over. Så da må en kanskje se på hvorfor en legger på seg?? JODA! kaker... jeg har slutta å kose meg med pepsi max og har gått over til cola når jeg "koser" meg.... jeg tillater meg selv mer "dritt-mat" for noen laster må jo også jeg ha... jeg røyker ikke og drikker ikke alkohol.
 
Men nå skal det snues. Jeg skal ikke drive med slankemat.... kalorier å slikt det bryr jeg meg ikke om. Jeg har heller ikke tenkt å gå ned i vekt... jeg vil bare bli sunnere. Jeg ønsker ikke å få livsstilssykdommer i ung alder...
 
Så... nå skal vi begynne å spise mer frukt og grønt og mindre fete sauser og kalorifylte bakverk....
 
Invistere i en sunnere og forhåpentligvis lengre fremtid :)
 
Så til middag i går hadde vi stekt ris med kylling, mais, bønner, paprika, tomater. En t-skje ekstra lett rømme og en tortilla lefse. :)
 

 
Og lunsjen i dag var eple og banan smoothie med litt gresk youghurt i. Veldig godt. :)
 
Har du noen gode tips til sider deg jeg kan finne inspirasjon til sunn familie mat??
 
I kveld er det fredags pizza.... så nå skal jeg Google meg frem til noen oppskrifter på gode sunne varianter!
 
I går kveld tegnet jeg utestua vi skal bygge i sommer (håper jeg.... $$$$$).... det blir såååå bra! Vi trenger virkelig tak over hodet her på Vestlandet... :) Legg gjerne link til din blogg i kommenatr feltet om dere har utestue der jeg kan finne inspo!! :)
 
Ha en fortsatt fin helg... :)
 
-Klems Diana-
 
 


1 kommentar:

  1. Kjære Diana. Sunt er bra! Derfor har favoritt-bakebloggen din (krem.no) selvfølgelig noen sunne alternativer. Kaka denne helgen kan derfor bli en sunn brownie med mindre sukker. God helg og lykke til!
    http://www.krem.no/hjem/brownies-fattig-pa-sukker-rik-pa-smak

    SvarSlett

Tusen takk for alle kommentarer, både ris og ros :) Håper du har hatt eit hyggelig besøk på bloggen min, kom gjerne igjenn :)
Har dessverre måttet lage ordbekreftelse på bloggen etter jeg mottar opptil 60 spams hver dag :( håper dere tar dere tid til en kommentar og to fordet! :)